top of page

"Eenmaal besmet met het 'paardenvirus' kom je er nooit meer vanaf".

Van jongs af aan was de passie voor paarden aanwezig. Op 6-jarige leeftijd was ik eindelijk oud genoeg voor mijn eerste longeles op Ronaldje. Van het een kwam het ander, waardoor in 2002 de 5 jaar oude pony Suppie werd aangeschaft. 

Op Suppie leerde ik de belangrijkste lessen van paardensport. Niet alleen bleek Suppie top in het geven van zittraining door zijn ondeugende fratsen, maar ook de eerste successen in de wedstrijdsport werden met hem geboekt. Op afdelingswedstrijden, regiokampioenschappen, en ook Limburgse kampioenschappen mochten prijzen mee naar huis worden genomen. 

Na het afronden van de studie Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht werd de wedstrijdsport verder opgepakt. In 2016 kwam elite merrie Diva Utopia op mijn pad, waar de nodige successen mee zijn behaald. Met als kers op de taart het samen behalen van het sport predicaat. 

Kenmerkend voor mij is gedrevenheid om steeds verder te groeien en meer te leren. Zo vind het ik belangrijk om cursussen op het gebied van de paardensport te volgen om mij verder te ontwikkelen. Er staan dus nog voldoende trainingen op mijn lijst voor de toekomst om verder door te groeien in de paardensport.

Mijn diploma's:

  • Instructeur Basissport Allround (KNHS)

  • Paard en Gedrag coach niveau 2 (e-quine)

  • Jurylid B en L dressuur

DSC04079 (2).jpg

"Gedreven, ambitieus en betrokken zijn de eigenschappen die mij als persoon typeren. In alles wat ik doe staat voorop dat ik het beste uit mijzelf wil halen, zo ook in de paardensport". 

© Copyright
  • Facebook
bottom of page